Surówka chińska przepis – Zobacz na przepisy.pl

Surówka chińska

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

3 sztuki

1 szklanka

4 łyżeczki

0.5 szklanki

0.2 szklanki

4 łyżeczki

1 łyżeczka

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.

Krok 2

Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.

Krok 3

Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej