Surówka chińska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka chińska

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

3 sztuki

1 szklanka

4 łyżeczki

0.5 szklanki

0.2 szklanki

4 łyżeczki

1 łyżeczka

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.

Krok 2

Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.

Krok 3

Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Miska kalafiora
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej