Surówka chińska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka chińska

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.5 szklanki

2 sztuki

4 łyżeczki

1 łyżeczka

3 sztuki

1 sztuka

0.2 szklanki

4 łyżeczki

3 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.

Krok 2

Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.

Krok 3

Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka chińska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kremowa zupa czosnkowa
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej