
Składniki
1 szklanka
0.5 szklanki
2 sztuki
4 łyżeczki
1 łyżeczka
3 sztuki
1 sztuka
0.2 szklanki
4 łyżeczki
3 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Poszatkuj drobno kapustę, posiekaj czosnek a marchew zetrzyj na tarce z dużymi oczkami.
Krok 2
Zmieszaj powyższe składniki w dużej misce.
Krok 3
Połącz razem wodę, cukier, olej, ocet, Delikat Knorr i imbir i polej tym wszystkim surówkę. Każdą podawaną porcję posyp orzeszkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej