
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1.5 łyżeczki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę oczyścić , umyć i bardzo drobno posiekać w cienkie paseczki .Marchew i jabłko obrać i utrzeć na tarce jarzynowej ( grube oczka ) . Wymieszać z kapustą . Dobrze pognieść kapustę z marchewką i jabłkiem by zmiękły .Wymieszać olej , majonez , sos winegret , szczyptę cukru i rozkruszoną mini kostkę Pietruszka . Dodać sos do surówki i dobrze wymieszać .
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej