
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1.5 łyżeczki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę oczyścić , umyć i bardzo drobno posiekać w cienkie paseczki .Marchew i jabłko obrać i utrzeć na tarce jarzynowej ( grube oczka ) . Wymieszać z kapustą . Dobrze pognieść kapustę z marchewką i jabłkiem by zmiękły .Wymieszać olej , majonez , sos winegret , szczyptę cukru i rozkruszoną mini kostkę Pietruszka . Dodać sos do surówki i dobrze wymieszać .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej