
Składniki
3 sztuki
2 łyżki
3 sztuki
3 sztuki
2 sztuki
0.5 opakowania
0.5 opakowania
1 sztuka
1 pęczek
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pory pokroić i oprósz Delikatem Knorr. Zostawić na chwilę, potem odcisnąć i odlać sok.
Krok 2
Marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Jabłka i ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Dodać oliwę, dopraw pieprzem i cukier do smaku.
Krok 4
Kukurydzę i groszek odcedź z zalewy. Szczypior i cebulę posiekaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej