
Składniki
3 sztuki
2 łyżki
3 sztuki
3 sztuki
2 sztuki
0.5 opakowania
0.5 opakowania
1 sztuka
1 pęczek
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pory pokroić i oprósz Delikatem Knorr. Zostawić na chwilę, potem odcisnąć i odlać sok.
Krok 2
Marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Jabłka i ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Krok 3
Dodać oliwę, dopraw pieprzem i cukier do smaku.
Krok 4
Kukurydzę i groszek odcedź z zalewy. Szczypior i cebulę posiekaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej