
Składniki
10 sztuk
1 opakowanie
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj.

Krok 2
Na rozgrzanej oliwie zeszklij cebulę, dodaj ziemniaki i marchewkę. Przesmaż.

Krok 3
Dodaj kukurydzę. Duś do miękkości na małym ogniu pod przykryciem.

Krok 4
Fix Leczo Knorr wymieszaj z 250 mililitrami wody i dodaj do do warzyw.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Leczo z ziemniakami
Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj.