
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
1 łyżeczka
3 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pora pokrój w talarki, a jabłka w słupki. Skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
Do majonezu dodaj jogurt, cukier, pieprz i sól i dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Sosem polej surówkę i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej