
Składniki
300 gramów
1 sztuka
2 sztuki
2 łyżki
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj selery, obierz, opłucz, zetrzyj na tarce z małymi otworami, skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
Jabłka umyj, obierz, pokrój w małą kostkę, dodaj do selerów. orzechy posiekaj.
Krok 3
Selera, jabłko i orzechy połącz, dodaj majonez i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej