Pasta serowa tajemnica przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta serowa tajemnica

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.5 szklanki

1 szklanka

1 szklanka

2 łyżki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj połowę oliwek.

Krok 2

Zmiksuj śmietankę z majonezem, pokruszonym tofu i serami.

Krok 3

Następnie wymieszaj z sosem sojowym i oliwkami.

Krok 4

Udekoruj połówkami oliwek i zieloną pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
23 osoby oglądają przepis:
Chaczapuri - VIDEO
czas przygotowania
80 min.
stopień trudności

średnie

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej