Pasta serowa tajemnica przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta serowa tajemnica

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.5 szklanki

1 szklanka

1 szklanka

2 łyżki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj połowę oliwek.

Krok 2

Zmiksuj śmietankę z majonezem, pokruszonym tofu i serami.

Krok 3

Następnie wymieszaj z sosem sojowym i oliwkami.

Krok 4

Udekoruj połówkami oliwek i zieloną pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta serowa tajemnica - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej