
Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
250 gramów
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser zmiksuj z masłem, piwem, solą, cukrem oraz pieprzem.
Krok 2
Cebulę posiekaj i dodaj wraz z kminkiem do masy. Wymieszaj.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej