Pasta oliwkowa z twarogiem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta oliwkowa z twarogiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 szczypta

500 gramów

1 łyżka

3 łyżki

0.75 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oliwki i czosnek posiekaj.

Krok 2

Dodaj twarożek, cebulę, natkę, mieloną paprykę, pieprz i sól.

Krok 3

Wszystko zmiksuj i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta oliwkowa z twarogiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej