
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
0.5 pęczka
2 sztuki
3 łyżki
3 łyżki
1 opakowanie
250 gramów
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Twaróg z sosem sojowym i majonezem utrzyj na gładką masę.
Krok 2
Osącz ananas, wraz z papryką i dymką drobno pokrój.
Krok 3
Migdały zrumień na rozgrzanej patelni, połowę wymieszaj z serem, twarogiem i dymką.
Krok 4
Przełóż do salaterki, przykryj i wstaw na 2 godziny do lodówki. Przede podaniem przybierz natką pietruszki. Posyp pozostałymi migdałami.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej