Pasta czeska z topionego sera przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z topionego sera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

5 łyżek

1 szczypta

1 łyżka

2 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Topione sery utrzyj z masłem, śmietaną, solą i pieprzem.

Krok 2

Wymieszaj z orzechami i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Kalafior zapiekany
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej