Pasta czeska z topionego sera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

5 łyżek

1 szczypta

1 łyżka

2 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Topione sery utrzyj z masłem, śmietaną, solą i pieprzem.

Krok 2

Wymieszaj z orzechami i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
7 osób ogląda przepis:
Kurczak curry
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej