Pasta czeska z topionego sera przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta czeska z topionego sera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

5 łyżek

1 szczypta

1 łyżka

2 sztuki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Topione sery utrzyj z masłem, śmietaną, solą i pieprzem.

Krok 2

Wymieszaj z orzechami i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta czeska z topionego sera - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej