Pasta z selera przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z selera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

4 łyżki

1 łyżka

15 sztuk

3 łyżki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera obierz i zetrzyj na tarce.

Krok 2

Migdały sparz wrzątkiem, obierz i posiekaj.

Krok 3

Z majonezu i jogurtu przygotuj sos. Dopraw i połącz z pozostałymi składnikami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z selera - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej