
Składniki
null
null
null
4 łyżki
1 łyżka
15 sztuk
3 łyżki
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Selera obierz i zetrzyj na tarce.
Krok 2
Migdały sparz wrzątkiem, obierz i posiekaj.
Krok 3
Z majonezu i jogurtu przygotuj sos. Dopraw i połącz z pozostałymi składnikami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej