Pasta witaminowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta witaminowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 szczypta

1 sztuka

250 gramów

5 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki, ogórka i paprykę drobno posiekaj.

Krok 2

Cebulę zetrzyj na tarce, po czym zmiksuj z twarogiem, śmietanką, solą i sosem tabasco.

Krok 3

Warzywa wymieszaj z masą.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej