Pasta witaminowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta witaminowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 szczypta

1 sztuka

250 gramów

5 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki, ogórka i paprykę drobno posiekaj.

Krok 2

Cebulę zetrzyj na tarce, po czym zmiksuj z twarogiem, śmietanką, solą i sosem tabasco.

Krok 3

Warzywa wymieszaj z masą.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Szybki Stroganoff
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej