Pasta witaminowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta witaminowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 szczypta

1 sztuka

250 gramów

5 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki, ogórka i paprykę drobno posiekaj.

Krok 2

Cebulę zetrzyj na tarce, po czym zmiksuj z twarogiem, śmietanką, solą i sosem tabasco.

Krok 3

Warzywa wymieszaj z masą.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta witaminowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej