Tosty z pastą grzybową przepis – Zobacz na przepisy.pl

Tosty z pastą grzybową

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

null

2 sztuki

5 łyżek

8 sztuk

170 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj grzyby i czosnek.

Krok 2

Na 2 łyżkach oliwy podsmaż posiekane grzyby i czosnek do miękkości grzybów i odparowania wody.

Krok 3

Zdejmij z ognia i wystudź.

Krok 4

Zmiksuj z serem i pozostałą oliwą, dopraw i schłodź. Rozsmaruj na upieczonych kromkach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tosty z pastą grzybową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej