
Składniki
3 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka gotujemy na twardo, a następnie studzimy i obieramy.
Krok 2
Makrelę dokładnie obieramy z ości.
Krok 3
Do ryby dodajemy posiekane drobno jajka (można użyć kratki do cięcia warzyw).
Krok 4
Dodajemy przyprawy w kostkach i majonez. Ilość majonezu zależy od osobistych upodobań – nie może być go zbyt dużo, żeby pasta nie miała zbyt rzadkiej konsystencji.
Krok 5
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej