PRZEPISY.PL
Pasta z jajek i makreli - autor: Kuba

Pasta z jajek i makreli

  • 15
  • 3
  • Łatwe
  • 0
6
osób dodało do Mniamlisty
6
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • Krok 1

    Jajka gotujemy na twardo, a następnie studzimy i obieramy.
  • Krok 2

    Makrelę dokładnie obieramy z ości.
  • Krok 3

    Do ryby dodajemy posiekane drobno jajka (można użyć kratki do cięcia warzyw).
  • Krok 4

    Dodajemy przyprawy w kostkach i majonez. Ilość majonezu zależy od osobistych upodobań – nie może być go zbyt dużo, żeby pasta nie miała zbyt rzadkiej konsystencji.
  • Krok 5

    Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Więcej przepisów z tym produktem

Przyprawa w Mini kostkach Czosnek KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

208
osób dodało do Mniamlisty
45''
4
Łatwe
148
osób dodało do Mniamlisty
30''
4
Łatwe
4
osoby dodały do Mniamlisty
45''
6
Łatwe
19
osób dodało do Mniamlisty
45''
4
Łatwe