Pasta z serka brie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka brie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

100 gramów

1 szczypta

3 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i pieczarki drobno posiekaj. Usmaż na oleju. Przypraw solą i pieprzem. Przestudź.

Krok 2

Dodaj serki brie, śmietanę i wszystko utrzyj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej