Pasta z serka brie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka brie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

100 gramów

1 szczypta

3 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i pieczarki drobno posiekaj. Usmaż na oleju. Przypraw solą i pieprzem. Przestudź.

Krok 2

Dodaj serki brie, śmietanę i wszystko utrzyj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej