Pasta z serka brie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka brie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

100 gramów

1 szczypta

3 sztuki

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i pieczarki drobno posiekaj. Usmaż na oleju. Przypraw solą i pieprzem. Przestudź.

Krok 2

Dodaj serki brie, śmietanę i wszystko utrzyj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka brie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej