
Składniki
2 łyżki
1 szczypta
10 sztuk
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki pokrój w bardzo drobną kostkę.
Krok 2
Cebulę posiekaj i zeszklij na oleju.
Krok 3
Dodaj pieczarki i smaż do czasu, gdy się zarumienią. Zdejmij z patelni.
Krok 4
Jajko na twardo rozdrobnij widelcem i wymieszaj z pieczarkami oraz cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Krok 5
Wstaw do lodówki, aby schłodzić. Podawaj z krakersami, świeżym pieczywem lub grzankami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej