Czosnkowa pasta z awokado

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ważne, aby wybrać awokado, które będzie „w średnim wieku” - już lekko miękkie, ale jednocześnie nie zbyt dojrzałe.

Krok 2

Awokado przekrawamy na pół i wyjmujemy pestkę. Miąższ wybieramy łyżką do miseczki.

Krok 3

Dodajemy kostki czosnkowe i doprawiamy do smaku. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej