Czosnkowa pasta z awokado

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ważne, aby wybrać awokado, które będzie „w średnim wieku” - już lekko miękkie, ale jednocześnie nie zbyt dojrzałe.

Krok 2

Awokado przekrawamy na pół i wyjmujemy pestkę. Miąższ wybieramy łyżką do miseczki.

Krok 3

Dodajemy kostki czosnkowe i doprawiamy do smaku. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czosnkowa pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej