
Składniki
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ważne, aby wybrać awokado, które będzie „w średnim wieku” - już lekko miękkie, ale jednocześnie nie zbyt dojrzałe.
Krok 2
Awokado przekrawamy na pół i wyjmujemy pestkę. Miąższ wybieramy łyżką do miseczki.
Krok 3
Dodajemy kostki czosnkowe i doprawiamy do smaku. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej