Czosnkowa pasta z awokado

Autor: Kuba Kuba

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ważne, aby wybrać awokado, które będzie „w średnim wieku” - już lekko miękkie, ale jednocześnie nie zbyt dojrzałe.

Krok 2

Awokado przekrawamy na pół i wyjmujemy pestkę. Miąższ wybieramy łyżką do miseczki.

Krok 3

Dodajemy kostki czosnkowe i doprawiamy do smaku. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

2 osoby oglądają przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej