Kanapka z pastą z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pastą z tuńczyka

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Dokładnie wymieszać z przecierem, doprawić solą pieprzem, dodać kostkę cebulową.

Krok 2

Na kromce chleba ułożyć sałatę, pastę, przykryć drugą kromką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej