Kanapka z pastą z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pastą z tuńczyka

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Dokładnie wymieszać z przecierem, doprawić solą pieprzem, dodać kostkę cebulową.

Krok 2

Na kromce chleba ułożyć sałatę, pastę, przykryć drugą kromką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej