Kanapka z pastą z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapka z pastą z tuńczyka

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka odsączyć z zalewy. Dokładnie wymieszać z przecierem, doprawić solą pieprzem, dodać kostkę cebulową.

Krok 2

Na kromce chleba ułożyć sałatę, pastę, przykryć drugą kromką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z pastą z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej