Pasta z awokado i selera naciowego przepis – Zobacz na przepisy.pl

Pasta z awokado i selera naciowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

2 sztuki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado przekrój wzdłuż na pół, a następnie usuń pestkę.

Krok 2

Miąższ wyjmij łyżeczką i skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Obierz łodygi selera i drobno pokrój.

Krok 4

Zmiksuj twaróg z awokado, koniakiem, solą i pieprzem.

Krok 5

Następnie wymieszaj z pokrojonym selerem i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej