Pasta z awokado i selera naciowego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z awokado i selera naciowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

2 sztuki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado przekrój wzdłuż na pół, a następnie usuń pestkę.

Krok 2

Miąższ wyjmij łyżeczką i skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Obierz łodygi selera i drobno pokrój.

Krok 4

Zmiksuj twaróg z awokado, koniakiem, solą i pieprzem.

Krok 5

Następnie wymieszaj z pokrojonym selerem i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Bułki drożdżowe
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej