Pasta z awokado i selera naciowego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z awokado i selera naciowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

2 sztuki

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado przekrój wzdłuż na pół, a następnie usuń pestkę.

Krok 2

Miąższ wyjmij łyżeczką i skrop sokiem z cytryny.

Krok 3

Obierz łodygi selera i drobno pokrój.

Krok 4

Zmiksuj twaróg z awokado, koniakiem, solą i pieprzem.

Krok 5

Następnie wymieszaj z pokrojonym selerem i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z awokado i selera naciowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Sałatka gyros
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej