Pasta z camemberta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 łyżeczki

70 gramów

2 łyżki

1 szczypta

1 łyżeczka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i posiekaj. Z camemberta usuń skórkę.

Krok 2

Camembert utrzyj z masłem, cebulą, pieprzem, papryką i kminkiem.

Krok 3

Schłódź i posyp zielona pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kurczak w miodzie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej