Pasta z camemberta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 łyżeczki

70 gramów

2 łyżki

1 szczypta

1 łyżeczka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i posiekaj. Z camemberta usuń skórkę.

Krok 2

Camembert utrzyj z masłem, cebulą, pieprzem, papryką i kminkiem.

Krok 3

Schłódź i posyp zielona pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej