Pasta z camemberta przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z camemberta

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.5 łyżeczki

70 gramów

2 łyżki

1 szczypta

1 łyżeczka

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz i posiekaj. Z camemberta usuń skórkę.

Krok 2

Camembert utrzyj z masłem, cebulą, pieprzem, papryką i kminkiem.

Krok 3

Schłódź i posyp zielona pietruszką.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z camemberta - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Kurczak ze szpinakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej