
Składniki
1 sztuka
0.5 łyżeczki
70 gramów
2 łyżki
1 szczypta
1 łyżeczka
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz i posiekaj. Z camemberta usuń skórkę.
Krok 2
Camembert utrzyj z masłem, cebulą, pieprzem, papryką i kminkiem.
Krok 3
Schłódź i posyp zielona pietruszką.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej