Pasta z zielonego groszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z zielonego groszku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szklanka

0.5 łyżeczki

300 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Groszek wrzuć do gotującego się bulionu. Ugotuj i odcedź.

Krok 2

Zmiksuj z rzeżuchą, sosem, masłem i solą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Udko pieczone w rękawie
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej