Pasta z zielonego groszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z zielonego groszku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szklanka

0.5 łyżeczki

300 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Groszek wrzuć do gotującego się bulionu. Ugotuj i odcedź.

Krok 2

Zmiksuj z rzeżuchą, sosem, masłem i solą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Ciasto na pizzę
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej