Pasta z zielonego groszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z zielonego groszku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 szklanka

0.5 łyżeczki

300 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Groszek wrzuć do gotującego się bulionu. Ugotuj i odcedź.

Krok 2

Zmiksuj z rzeżuchą, sosem, masłem i solą.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z zielonego groszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa cytrynowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej