
Składniki
1 pęczek
null
3 łyżki
3 łyżki
150 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę oczyść ze skóry i ości, rozgnieć widelcem.
Krok 2
Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Krok 3
Makrelę połącz z serem, majonezem , keczupem i częścią szczypiorku. Przypraw i pieprzem.
Krok 4
Pastę nałóż na krakersy , posyp pozostałym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej