
Składniki
1 pęczek
null
3 łyżki
3 łyżki
150 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę oczyść ze skóry i ości, rozgnieć widelcem.
Krok 2
Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Krok 3
Makrelę połącz z serem, majonezem , keczupem i częścią szczypiorku. Przypraw i pieprzem.
Krok 4
Pastę nałóż na krakersy , posyp pozostałym szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej