Krakersy z pastą makrelową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krakersy z pastą makrelową

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

null

3 łyżki

3 łyżki

150 gramów

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę oczyść ze skóry i ości, rozgnieć widelcem.

Krok 2

Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 3

Makrelę połącz z serem, majonezem , keczupem i częścią szczypiorku. Przypraw i pieprzem.

Krok 4

Pastę nałóż na krakersy , posyp pozostałym szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej