Krakersy z pastą makrelową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krakersy z pastą makrelową

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

null

3 łyżki

3 łyżki

150 gramów

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę oczyść ze skóry i ości, rozgnieć widelcem.

Krok 2

Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 3

Makrelę połącz z serem, majonezem , keczupem i częścią szczypiorku. Przypraw i pieprzem.

Krok 4

Pastę nałóż na krakersy , posyp pozostałym szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Tarta bananowa
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

średnie

Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!

Czytaj więcej

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.

Czytaj więcej