Wiosenna pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna pasta z awokado

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

4

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

29 osób wydrukowało

Pobierz pdf

37 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

0.3 pęczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka, awokado, majonez oraz pomidora obranego ze skórki i bez części nasiennej zmiksować blenderem na jednolitą pastę. Doprawić mini kostką bazyliową i pieprzem. Udekorować posiekanym szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej