Wiosenna pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna pasta z awokado

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

4

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

30 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

0.3 pęczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka, awokado, majonez oraz pomidora obranego ze skórki i bez części nasiennej zmiksować blenderem na jednolitą pastę. Doprawić mini kostką bazyliową i pieprzem. Udekorować posiekanym szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej