Wiosenna pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna pasta z awokado

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

4

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

29 osób wydrukowało

Pobierz pdf

42 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

0.3 pęczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka, awokado, majonez oraz pomidora obranego ze skórki i bez części nasiennej zmiksować blenderem na jednolitą pastę. Doprawić mini kostką bazyliową i pieprzem. Udekorować posiekanym szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej