Wiosenna pasta z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna pasta z awokado

Autor: gukinga

ratingratingratingratingrating

4

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

29 osób wydrukowało

Pobierz pdf

37 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 szczypta

0.3 pęczka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka, awokado, majonez oraz pomidora obranego ze skórki i bez części nasiennej zmiksować blenderem na jednolitą pastę. Doprawić mini kostką bazyliową i pieprzem. Udekorować posiekanym szczypiorkiem i plasterkami rzodkiewki. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna pasta z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej