
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i obierz. Posiekaj.
Krok 2
Majonez dokładnie wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Dodaj sól, pieprz i cukier.
Krok 3
Łodygi selera naciowego obierz, drobno pokrój i wymieszaj z posiekanymi jajkami i przygotowanym sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej