Pasta różowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta różowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz. Posiekaj.

Krok 2

Majonez dokładnie wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Dodaj sól, pieprz i cukier.

Krok 3

Łodygi selera naciowego obierz, drobno pokrój i wymieszaj z posiekanymi jajkami i przygotowanym sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej