Pasta różowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta różowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz. Posiekaj.

Krok 2

Majonez dokładnie wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Dodaj sól, pieprz i cukier.

Krok 3

Łodygi selera naciowego obierz, drobno pokrój i wymieszaj z posiekanymi jajkami i przygotowanym sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta różowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Fale Dunaju
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

trudne

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej