
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i obierz. Posiekaj.
Krok 2
Majonez dokładnie wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Dodaj sól, pieprz i cukier.
Krok 3
Łodygi selera naciowego obierz, drobno pokrój i wymieszaj z posiekanymi jajkami i przygotowanym sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Kolorowe risotto z kurczakiem
30 min.
łatwe
Podobne przepisy
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej