Pasta z kminkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

0.5 łyżeczki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą.

Krok 2

Dodaj ser biały, śmietanę, mielony kminek, paprykę, cukier i pieprz.

Krok 3

Utrzyj na gładką masę.

Krok 4

Dodaj nasiona kminku i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Smażony makaron
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej