Pasta z białego sera i papryki - przepis z kminkiem | Przepisy.pl pixel

Pasta z kminkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

0.5 łyżeczki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą.

Krok 2

Dodaj ser biały, śmietanę, mielony kminek, paprykę, cukier i pieprz.

Krok 3

Utrzyj na gładką masę.

Krok 4

Dodaj nasiona kminku i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej