Pasta z białego sera i papryki - przepis z kminkiem | Przepisy.pl pixel

Pasta z kminkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

0.5 łyżeczki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą.

Krok 2

Dodaj ser biały, śmietanę, mielony kminek, paprykę, cukier i pieprz.

Krok 3

Utrzyj na gładką masę.

Krok 4

Dodaj nasiona kminku i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej