Pasta z białego sera i papryki - przepis z kminkiem | Przepisy.pl pixel

Pasta z kminkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

0.5 łyżeczki

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą.

Krok 2

Dodaj ser biały, śmietanę, mielony kminek, paprykę, cukier i pieprz.

Krok 3

Utrzyj na gładką masę.

Krok 4

Dodaj nasiona kminku i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z kminkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Karp w piwie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej