
Składniki
1 łyżeczka
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
2 sztuki
0.5 łyżeczki
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek zmiażdż i rozetrzyj z solą.
Krok 2
Dodaj ser biały, śmietanę, mielony kminek, paprykę, cukier i pieprz.
Krok 3
Utrzyj na gładką masę.
Krok 4
Dodaj nasiona kminku i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej