
Składniki
1 sztuka
5 łyżek
1 łyżka
1 sztuka
150 gramów
2 łyżki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bryndzę zmiksuj z papryką, żółtkiem, masłem i śmietaną.
Krok 2
Cebulę posiekaj, dodaj do masy i wymieszaj.
Krok 3
Posyp szczypiorkiem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej