Pasta z cebulą i bryndzą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z cebulą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 łyżek

1 łyżka

1 sztuka

150 gramów

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bryndzę zmiksuj z papryką, żółtkiem, masłem i śmietaną.

Krok 2

Cebulę posiekaj, dodaj do masy i wymieszaj.

Krok 3

Posyp szczypiorkiem i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej