Pasta z cebulą i bryndzą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z cebulą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 łyżek

1 łyżka

1 sztuka

150 gramów

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bryndzę zmiksuj z papryką, żółtkiem, masłem i śmietaną.

Krok 2

Cebulę posiekaj, dodaj do masy i wymieszaj.

Krok 3

Posyp szczypiorkiem i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Męskie placki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej