Pasta sojowa z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta sojowa z rybą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.25 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 szklanka

1 łyżka

2 łyżki

250 gramów

3 łyżki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety z ryb posól, skrop sokiem z cytryny i odstaw.

Krok 2

Warzywa obierz i pokrój na małe kawałki.

Krok 3

Zagotuj bulion, dodaj jarzyny i gotuj kilka minut.

Krok 4

Następnie włóż filety z ryby i gotuj na niewielkim ogniu około 20 minut.

Krok 5

Soję, rybę i warzywa przepuść przez maszynkę, a następnie zmiksuj z majonezem, solą i pieprzem.

Krok 6

Wymieszaj ze szczypiorkiem.

pasibrzuch

Dobra rada:

Produkty sojowe są bardzo popularne wśród wegan i wegetarian. Tofu, tempeh czy mleko sojowe to wartościowe źródła białka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta sojowa z rybą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej