Pasta awanturka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta awanturka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżeczka

1 sztuka

1 szczypta

50 gramów

150 gramów

2 łyżki

50 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rokpol pokrusz, ogórka posiekaj.

Krok 2

Sardynki odsącz i rozgnieć widelcem.

Krok 3

Dodaj rokpol i ser biały, wymieszaj.

Krok 4

Dodaj bryndzę, masło i olej. Utrzyj.

Krok 5

Pastę wymieszaj z ogórkiem oraz szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta awanturka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej