
Składniki
1 szczypta
1 łyżeczka
1 sztuka
1 szczypta
50 gramów
150 gramów
2 łyżki
50 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rokpol pokrusz, ogórka posiekaj.
Krok 2
Sardynki odsącz i rozgnieć widelcem.
Krok 3
Dodaj rokpol i ser biały, wymieszaj.
Krok 4
Dodaj bryndzę, masło i olej. Utrzyj.
Krok 5
Pastę wymieszaj z ogórkiem oraz szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej