
Składniki
1 szczypta
1 łyżeczka
1 sztuka
1 szczypta
50 gramów
150 gramów
2 łyżki
50 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rokpol pokrusz, ogórka posiekaj.
Krok 2
Sardynki odsącz i rozgnieć widelcem.
Krok 3
Dodaj rokpol i ser biały, wymieszaj.
Krok 4
Dodaj bryndzę, masło i olej. Utrzyj.
Krok 5
Pastę wymieszaj z ogórkiem oraz szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej