Pasta polska z jajkami i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta polska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

null

null

null

2 sztuki

1 pęczek

3 łyżki

null

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj drobno.

Krok 2

Kurczaka pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki, po czym schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej