Pasta polska z jajkami i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta polska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

null

null

null

2 sztuki

1 pęczek

3 łyżki

null

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj drobno.

Krok 2

Kurczaka pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki, po czym schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej