Pasta polska z jajkami i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta polska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

null

null

null

2 sztuki

1 pęczek

3 łyżki

null

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj drobno.

Krok 2

Kurczaka pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki, po czym schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej