Pasta polska z jajkami i kurczakiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta polska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

null

null

null

2 sztuki

1 pęczek

3 łyżki

null

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek posiekaj drobno.

Krok 2

Kurczaka pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 3

Następnie zmiksuj wszystkie składniki, po czym schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta polska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej