
Składniki
4 łyżki
null
null
null
2 sztuki
1 pęczek
3 łyżki
null
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek posiekaj drobno.
Krok 2
Kurczaka pokrój w kostkę. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 3
Następnie zmiksuj wszystkie składniki, po czym schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej