Pasta wspaniała przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta wspaniała

Autor: Piotr Murawski

ratingratingratingratingrating

11

657 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

393 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

380 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

150 gramów

4 łyżki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajko ugotuj na twardo i obierz.

Pasta wspaniała - Krok 1

Krok 2

Szynkę i białko z jajka pokrój w drobną kostkę.

Pasta wspaniała - Krok 2

Krok 3

Żółtko z jajka utrzyj z serkiem, pieprzem, majonezem i Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.

Pasta wspaniała - Krok 3

Krok 4

Dodaj szynkę i białko, dopraw pieprzem. Wymieszaj i schłódź.

Pasta wspaniała - Krok 4
4

Opinie o przepisie

  • Beata Kosmenda

    Beata Kosmenda , 22.02.2020

    Pycha

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Dorka Sa

    Dorka Sa , 05.04.2017

    jaki ser czosnkowy?

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Teresa   Przybysz

    Teresa Przybysz , 05.04.2017

    Pyszne polecam

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Dorota Gulbicka

    Dorota Gulbicka , 18.11.2015

    Zrobiłam pyszota

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta wspaniała - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej