
Składniki
150 gramów
4 łyżki
1 opakowanie
1 sztuka
1 szczypta
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajko ugotuj na twardo i obierz.

Krok 2
Szynkę i białko z jajka pokrój w drobną kostkę.

Krok 3
Żółtko z jajka utrzyj z serkiem, pieprzem, majonezem i Sosem sałatkowym czosnkowo-ziołowym Knorr.

Krok 4
Dodaj szynkę i białko, dopraw pieprzem. Wymieszaj i schłódź.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej