Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

7

182 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

162 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

207 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

3 łyżki

4 plastry

4 sztuki

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój sałatę lodową w kostkę i przełóż ją do miski.

Krok 2

Pokrój wędlinę oraz ser w kostkę i dodaj do sałaty.

Krok 3

Ugotuj jajka na twardo, ostudź i pokrój w kostkę. Następnie dodaj do miski.

Krok 4

Wymieszaj majonez z przyprawą w mini kostkach Knorr i połącz z sałatą. Podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z gotowanym jajkiem i indykiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka z zupki chińskiej
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej