Hiszpański szczypior przepis – Zobacz na przepisy.pl

Hiszpański szczypior

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 sztuki

1 szczypta

1 pęczek

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj wraz z koperkiem.

Krok 2

Paprykę pokrój w kostkę pomidory na małe kawałki, a ogórka w paski.

Krok 3

Wszystko razem wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej