Hiszpański szczypior przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hiszpański szczypior

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 sztuki

1 szczypta

1 pęczek

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj wraz z koperkiem.

Krok 2

Paprykę pokrój w kostkę pomidory na małe kawałki, a ogórka w paski.

Krok 3

Wszystko razem wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kabaczki z pomidorami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej