
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
1 łyżka
1 opakowanie
100 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rukole ułożyć na dużym talerzu, na niej układamy kiełki słonecznika. Mango obrać i pokroić w słupki, ricottę kroimy w dużą kostkę. Z granatu wydrążyć pestki. Na rukoli układamy mango, serek i posypujemyy pestkami granatu.
Krok 2
Sos sałatkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu dodając 1 łyżkę miodu. Przygotowanym sosem polać sałatkę
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej