
Składniki
6 plastrów
1 opakowanie
75 gramów
140 gramów
110 gramów
50 gramów
1 łyżka
1 łyżeczka
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki pokrój drobno i wymieszaj w misce, dodaj posiekany koperek.
Krok 2
Sos sałatkowy czosnkowy knorr wymieszaj z wodą, majonezem i musztardą, dodaj do miski z pozostałymi składnikami i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej