
Składniki
600 gramów
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę szparagową oczyść, umyj i pokrój na mniejsze części. Ugotuj na miękko, schłodź w zimnej wodzie.
Krok 2
Cebulę pokrój w cienkie plastry i rozdziel na pierścienie. natkę pietruszki posiekaj.
Krok 3
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami widy i oliwa.
Krok 4
Do fasolki dodaj cebulę, natkę pietruszki i sos. wymieszaj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej