
Składniki
180 gramów
150 gramów
0.5 opakowania
4 sztuki
1 pęczek
2 łyżki
2 łyżki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki i szczypiorek drobno posiekaj, szynkę, ser i ogórki pokrój w kostkę.

Krok 2
Przygotuj sos. W miseczce połącz ze sobą, majonez, sok z ogórków, sos czosnkowy Knorr i posiekaną natkę. Całość dopraw solą i pieprzem.

Krok 3
Gotowy sos wymieszaj z pokrojonymi składnikami. Całość przełóż do salaterki i oprósz posiekanym szczypiorkiem.


Dobra rada:
Jeśli lubisz rybę, możesz ją użyć zamiast szynki.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos Sałatkowy Czosnkowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej