
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
400 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo i obierz. Pokrój na kawałki.
Krok 2
Pieczarki i cebulę posiekaj, podsmaż na oleju, a następnie odparuj i przestudź.
Krok 3
Zmiksuj z jajkiem, masłem, solą i pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
trudne
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej