Pasta z pieczarek z jajem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z pieczarek z jajem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

27 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 szczypta

400 gramów

1 sztuka

1 szczypta

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo i obierz. Pokrój na kawałki.

Krok 2

Pieczarki i cebulę posiekaj, podsmaż na oleju, a następnie odparuj i przestudź.

Krok 3

Zmiksuj z jajkiem, masłem, solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z pieczarek z jajem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej