Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
4 plastry
200 gramów
200 gramów
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Umyte i obrane owoce pokroić w kostkę i zblendować z dodatkiem wody. Podawaj z listkami świeżej mięty.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej