Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem

Autor: mgr inż. Paulina Gąsiewska

ratingratingratingratingrating

9

heart
401 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

157 osób wydrukowało

Pobierz pdf

196 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

800 gramów

600 gramów

400 gramów

4 łyżki

4 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Schłodzone składniki zmiksuj na gładko. Możesz dodać trochę wody.

Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - Krok 1
mgr inż. Paulina  Gąsiewska

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, wapnia, witaminy B2, witaminy B12, witaminy C.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zielony koktajl z ogórkiem i jabłkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej