Koktajl z jogurtu naturalnego i malin przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin

Autor: dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

ratingratingratingratingrating

2

576 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

69 osób wydrukowało

Pobierz pdf

128 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Owoce umyć, dodać do jogurtu.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 1

Krok 2

Całość zmiksować.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 2
dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, wapnia, fosforu, miedzi, witamin B2, C, B12.

1

Opinie o przepisie

  • Ciastecko :3

    Ciastecko :3 , 05.02.2021

    Smaczne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej