Koktajl z jogurtu naturalnego i malin przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin

Autor: dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

ratingratingratingratingrating

2

heart
583 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

74 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

136 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Owoce umyć, dodać do jogurtu.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 1

Krok 2

Całość zmiksować.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 2
dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, wapnia, fosforu, miedzi, witamin B2, C, B12.

1

Opinie o przepisie

  • Ciastecko :3

    Ciastecko :3 , 05.02.2021

    Smaczne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wołowina pieczona
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej