Koktajl z jogurtu naturalnego i malin przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin

Autor: dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

ratingratingratingratingrating

2

492 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

54 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

93 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 litr

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Owoce umyć, dodać do jogurtu.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 1

Krok 2

Całość zmiksować.

Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - Krok 2
dr med. Lucyna Małgorzata Pachocka

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, wapnia, fosforu, miedzi, witamin B2, C, B12.

1

Opinie o przepisie

  • Ciastecko :3

    Ciastecko :3 , 05.02.2021

    Smaczne

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl z jogurtu naturalnego i malin - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej