Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
3 sztuki
3 plastry
3 plastry
0.5 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Na pieczywie ułóż wędlinę, plasterki ogórka i paprykę oraz ser żółty.

Krok 2
Zapiekaj do czasu rozpuszczenia sera. Podawaj z pozostałą papryką i pozostałym ogórkiem.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej