Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni
Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem
łatwe
47 osób zapisało

Składniki
2 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
5 sztuk
3 łyżki
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Oczyszczone warzywa pokrój wg uznania i podawaj z jogurtem wymieszanym z podprażonymi na suchej patelni pestkami słonecznika i kolendrą.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej