Azjatyckie koperty z warzywami i rybą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

23

264 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

120 osób wydrukowało

Pobierz pdf

206 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżeczki

300 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cukinię, marchew, ogórka i rybę pokrój w cienkie paseczki i wymieszaj z posiekaną kolendrą, czosnkiem i papryczką.

Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - Krok 1

Krok 2

Płaty papieru ryżowego namocz na chwilę w ciepłej wodzie. Na papierze układaj małe porcje warzyw i ryby i zwijaj w koperty.

Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - Krok 2

Krok 3

Rożki gotuj na parze pod przykryciem przez 15 minut.

Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - Krok 3

Krok 4

Aby przyrządzić sos, wymieszaj w rondelku Fix Knorr z 300 mililitrami wody. Zagotuj i podawaj do dania.

Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - Krok 4
1

Opinie o przepisie

  • Alicja Maz

    Alicja Maz

    zjadłabym

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Azjatyckie koperty z warzywami i rybą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Fix Kurczak słodko-kwaśny Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Fix Kurczak słodko-kwaśny Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej