Ceviche z tuńczyka

po tajsku

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

77 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

65 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

350 gramów

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

dressing:

2 sztuki

0.5 szklanki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka oraz kolendrę drobno posiekaj, a następnie dobrze wymieszaj. Posiekaj również chilli.

Ceviche z tuńczyka - Krok 1

Krok 2

Posiekaj imbir, po czym wymieszaj z przyprawą Knorr oraz ze wszystkimi składnikami dressingu.

Ceviche z tuńczyka - Krok 2

Krok 3

Połącz go z tuńczykiem. Sałatę umyj i osusz. Na każdy listek nakładaj łyżkę tuńczyka. Całość posyp posiekanym chilli.

Ceviche z tuńczyka - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ceviche z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej