
Składniki
350 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
dressing:
2 sztuki
0.5 szklanki
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Tuńczyka oraz kolendrę drobno posiekaj, a następnie dobrze wymieszaj. Posiekaj również chilli.

Krok 2
Posiekaj imbir, po czym wymieszaj z przyprawą Knorr oraz ze wszystkimi składnikami dressingu.

Krok 3
Połącz go z tuńczykiem. Sałatę umyj i osusz. Na każdy listek nakładaj łyżkę tuńczyka. Całość posyp posiekanym chilli.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej