Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Kurki nadają potrawom przyjemny orzechowy smak i aromatat. Znajdziesz je w lesie jedynie w sezonie letnim... Dzięki Knorr możesz mieć zupę z kurek niezależnie od pory roku!

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
tłuszcz palmowy, mąka PSZENNA, skrobia, ziemniaki (11%), sól jodowana, syrop glukozowy, maltodekstryna, cebula (3%), cukier, mineralna sól potasowa, białka MLEKA, hydrolizowane białko roślinne, aromaty, kurki (1,3%), ekstrakt drożdżowy, koncentrat soku z pieczarek, szczypiorek (0,2%), natka pietruszki, sól, ekstrakt białego wina, kurkuma. Może zawierać seler, jaja, gorczycę, inne zboża zawierające gluten i soję. Uprawiane w sposób zrównoważony. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Rozkosze Podniebienia Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem

Kurki to grzyby wyjątkowe, ponieważ nadają potrawom przyjemny, lekko orzechowy smak. Niestety świeże dostępne są tylko w sezonie letnim, ale jest i na to sposób. Jeśli przepadasz za wyjątkowym smakiem kurek, dzięki Knorr Rozkosze Podniebienia możesz przygotować fantastyczną, kremową zupę o każdej porze roku. Poznaj kilka prostych kroków, przygotuj ulubione dodatki i zapraszamy do kuchni!

Krok 1

Do garnka wlej 500 ml zimnej wody i wsyp opakowanie Knorr Kremowa Zupa z Kurek ze Szczypiorkiem. Całość dokładnie wymieszaj i doprowadź do wrzenia.

Krok 2

Jeśli planujesz urozmaicić smak zupy, podsmaż na patelni drobno posiekaną cebulę ze świeżymi lub mrożonymi kurkami. Danie będzie również świetnie smakować z dodatkiem smażonych półtalarków kiełbasy.

Krok 3

Zupę gotuj przez kilka minut na niewielkim ogniu. Dodaj podsmażone grzyby lub kiełbasę. Mieszaj od czasu do czasu.

Krok 4

Udekoruj drobno siekaną natką pietruszki i podawaj na wiele sposobów – ze świeżym pieczywem, makaronem, jajkami lub kiełbasą.