Ciasto pod owoce

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

2

203 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

40 dekagramów

6 sztuk

25 dekagramów

8 łyżek

2 łyżeczki

1 opakowanie

50 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię ucieramy z cukrem, żółtkami, mlekiem, mąką z proszkiem i na koniec dodajemy ubitą pianę.

Krok 2

Całość wykładamy na blasze i posypujemy jagodami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ciasto pod owoce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej