Kokoski

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij
Kokoski

Składniki

3 sztuki

1 szklanka

15 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubić na sztywno i dodawać powoli cukier, cały czas ubijając.

Krok 2

Na końcu dodać kokos i wymieszać.

Krok 3

Malutką łyżeczką nabierać masę kokosową i kłaść na blaszkę.

Krok 4

Piec w dobrze nagrzanym piekarniku, aż do mocnego zarumienienia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kokoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej