Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Ulubione Smaki Barszcz Czerwony

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

To jedna z nielicznych zup, która pasuje niemal do każdego dania!

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Ekspresowy Barszcz Biały
Knorr Ekspresowy Barszcz Biały
Knorr Ulubione Smaki Barszcz Biały z Majerankiem
Knorr Ulubione Smaki Barszcz Biały z Majerankiem
Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony
Knorr Ekspresowy Barszcz Czerwony
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Knorr Rozkosze podniebienia Francuska Zupa Cebulowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
Składniki: cukier, maltodekstryna, sok z czerwonych buraków w proszku (10,3%), sól jodowana, kwas: kwas cytrynowy; aromaty, mineralna sól potasowa, regulator kwasowości: octany sodu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; tłuszcz palmowy, sól, LAKTOZA, ziele angielskie, pieprz, majeranek, liść laurowy. Może zawierać gluten (zboża), seler, jaja, gorczycę i soję. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Ulubione Smaki Barszcz Czerwony

Z uszkami, krokietem, pierogami, a nawet fasolką – barszcz czerwony to jedna z nielicznych zup, która doskonale smakuje niemal ze wszystkimi dodatkami. Głęboki ciemnoczerwony kolor i niezwykły aromat sprawiają, że w wielu domach barszcz króluje na stole nie tylko w Wigilię. Chcesz zaskoczyć domowników pyszną, pełną smaku zupą? Przygotuj opakowanie Knorr Barszcz Czerwony, ulubione dodatki i poznaj zaledwie kilka prostych kroków. Będzie pysznie!

Krok 1

W garnku zagotuj 750 ml wody dodaj zawartość opakowania Knorr Barszcz Czerwony i dokładnie zamieszaj. Zestaw zupę z ognia.

Krok 2

Aby barszcz był bardziej pikantny przypraw go mielonym pieprzem oraz odrobiną świeżo wyciśniętego soku z cytryny.

Krok 3

Gotowy barszcz rozlany do kubków jest świetnym dodatkiem do pasztecików, krokietów oraz zapiekanych pierogów mięsnych lub grzybowych.

Krok 4

Zupa doskonale smakuje z dodatkiem uszek, gotowanych ziemniaczków, połówkami jajek, a także białą fasolą. Tuż przed podaniem barszcz udekoruj drobno posiekaną natką pietruszki. Życzymy smacznego!