Ptysiowiec

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

20 dekagramów

1 opakowanie

2 opakowania

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rurki ułożyć na blasze, zalać gorącym kremem karpatka, ułożyć owoce i zalać galaretką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ptysiowiec - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej